Szoftver bérlés

A szoftver bérleti konstrukciót akkor válassza, ha minimális induló költséggel kíván éttermi programot vagy szállodai programot bevezetni.
De abban az esetben is jó választás lehet, ha már egyszer vásárolt olyan éttermi vagy szállodai szoftvert, amely az elvárt igényeket nem teljesítette.

A bérlésnek köszönhetően nálunk akkor is megtalálja számítását, ha vásárlás előtt szeretné saját környezetben megismerni, kipróbálni szoftverünket. Így megbizonyosodhat arról, hogy szoftverünk megfelel-e igényeinek, elvárásainak.

Miért válassza?

Minimális az induló költség

Mindössze a telepítés költségeit és az első havi díjat kell kifizetnie és máris működik. Nem kell sokat költenie rá!

Alacsony a bérleti havidíj

Jól tervezhető, költségként 100%-ban leírható, alacsony havi díjakkal dolgozunk. Nézzen szét a piacon, van ahol a supportért többet kell fizetnie!

Nincs hűségidő

Mi nem kérünk ügyfeleinktől hűségnyilatkozatot, nincs hűségidő! Ha szezonális üzlete van, akkor csak a nyitvatartás idejére kell fizetnie.

Ingyenes a BRONZ support

Munkaórákban díjmentesen biztosítjuk telefonos termék-, technikai és problémamegoldó tanácsadásunkat, mely minden felmerülő problémában segítségére lesz.

Ingyenes a szoftver frissítés

A szoftver frissítésekért se kell külön fizetnie, mivel azokat ingyen bocsátjuk rendelkezésére. Így például a törvényi változások követése az Ön számára ingyenes lesz, ha a szoftver bérlés mellett dönt.

Havi 15 perc ingyenes távszervizt biztosítunk

Havi 15 perc távszervizt biztosítunk a bérelt programunkhoz, melyet szoftver frissítésre, újratelepítésre, oktatásra, hibakeresésre vagy javításra használhat fel.

Árjánlat Szoftver bérlés Hardver bérlés

Elérhetőségeink

mobil: +36 20 941 9400

vezetékes: +36 85 562 097

e-mail: iroda@com-passz.hu

8640 Fonyód, Fő u. 31. (időpont egyeztetés szükséges)

Copyright © Com-Passz Kft. Minden jog fenntartva.