Hardver eszköz bérlés

A bérleti konstrukciót akkor válassza, ha minimális induló költséggel kíván éttermi vagy szállodai rendszert bevezetni. Nálunk megteheti, hogy a hardver eszközöket is bérli, így szó szerint fillérekből elindíthatja éttermi vagy szállodai rendszerét.
Ha most nyit egy új üzletet és még bizonytalan a sikerében, mindenképpen érdemes megfontolnia a hardver eszközök bérlését. Számoljon vagy kérje segítségünket mielőtt döntene.
Amennyiben induláskor a bérleti megoldást választja, de a későbbiekben szándékában áll megvásárolni a bérelt eszközöket, kérje, hogy vadonatúj eszközöket biztosítsunk az Ön számára. Ha hosszabb bérleti időben gondolkozik, írja meg elképzelését és mi kalkulálunk rá egy mindkettőnknek előnyös árat.

Miért válassza?

Minimális az induló költség

Mindössze a telepítés költségeit és az első havi díjat kell kifizetnie és máris használhatja. Nem kell súlyos százezreket fektetnie az eszközökbe.

Alacsony a havi bérleti díj

Jól tervezhető, költségként 100%-ban leírható alacsony havi díjakkal dolgozunk.

Minimális a hűségidő

A hardver bérlésnél fél év, azaz 6 hónap bérlési időt kell vállalnia, azt követően a bérelt eszközöket kedvezményes áron megvásárolhatja, a szerződést a hűségidő letelte után bármikor szüneteltetheti vagy felmondhatja.

Azonnali cserét biztosítunk

Amennyiben a bérelt hardvere meghibásodik, nincs elhúzódó javítási idő, cseréljük és máris használhatja tovább.

Minőségi eszközöket adunk

Bérletbe jó minőségű, az adott feladatra legalkalmasabb eszközöket adjuk, hisz nekünk se lenne kifizetődő, ha állandó panaszok érkeznének rájuk, vagy folyamatosan javítanunk kellene őket.

Árjánlat Szoftver bérlés Hardver bérlés

Elérhetőségeink

mobil: +36 20 941 9400

vezetékes: +36 85 562 097

e-mail: iroda@com-passz.hu

8640 Fonyód, Fő u. 31. (időpont egyeztetés szükséges)

Copyright © Com-Passz Kft. Minden jog fenntartva.